Dins del marc de col·laboració entre el Col·legi i el Museu d’Art Modern de Tarragona, el 29 de març passat, els alumnes de 6è de Primària van realitzar la seva visita anual a l’entitat.

Aquest curs, el tema escollit per treballar conjuntament ha estat “El que m’inquieta, el que m’agrada”. L’activitat es va iniciar a la sala d’actes del Museu on es van presentar les obres que es treballarien així com el plantejament de la visita.

Se’ns va fer una explicació conceptual i de la tècnica del collage utilitzada per l’artista Ana Sánchez (Salamanca, 1964) i una anàlisi de l’obra “Al·lucinacions de la vida” (2011) de l’artista Enric Adserà. Aquesta obra  va servir de fil conductor per a la posterior pràctica al taller, ja que l’artista Enric Adserá va expressar i projectar en ella les seves preocupacions, dubtes i passions.

EL TALLER

Per a aquesta activitat, es va demanar als alumnes que fessin un exercici d’introspecció personal. A partir de la formulació de preguntes, es va induir els alumnes a la reflexió, havent de construir un mapa mental de les coses que els agraden més o del que els inquieta o desagrada. Van haver de representar aquests conceptes de manera plàstica a partir de la cerca i la selecció d’imatges de diferents revistes.

Al final de l’activitat, es va fer una posada en comú de tots els treballs.

Galeria de fotos