Aquest curs escolar 2018-2019 els nens i les nenes del Cicle Superior de Primària han participat en un programa, promogut per l’Ajuntament de Tarragona, de sensibilització i prevenció educativa sobre temes d’igualtat, de coeducació i de diversitat. El programa s’anomena COETREN, el tren de la coeducació. A classe es va realitzar un taller amb dinàmiques i reflexions sobre tots aquests temes, així com les seves problemàtiques, i a l’àrea d’Educació en Valors Socials i Cívics han continuat tractant aquestes qüestions.

Dins d’aquest marc, alguns dels nostres alumnes de 6è d’EP s’han presentat al concurs “Edu-Ka … tu també!” que organitza COETREN amb diferents formes d’expressió artística o literària, tot cercant la participació dels nens com a protagonistes d’aquests valors. El jurat del concurs ha decidit atorgar un dels premis a l’obra plàstica IGUALTAT, realitzada per Amalia Hernández i Carlota Gutiérrez.

El premi consisteix en un diploma i un val de compra de material escolar pel centre educatiu.

Destacar que també dins d’aquest concurs han obtingut una menció especial Adriana Fernández amb l’obra literària PER QUÈ NO ES RESPECTA A TOTHOM?; i Júlia Fernández, Anna Alías, Rebecca Palombino, Irene Correas i Lucía Parisi,amb l’obra plàstica COEDUCACIÓ.

Galeria de fotos