Per tal de començar l’estiu amb bon peu, us oferim la possibilitat de què els vostres fills vinguin a les colònies d’anglès i esports que organitza el nostre Col·legi. Aquest any el lloc que hem triat és la casa de colònies de Mas Suro, al municipi de Sant Gregori (Girona), i les dates, entre els dies 1 i 10 de juliol. A més a més de reforçar la llengua anglesa, podran practicar diferents esports, fer tallers i manualitats, festes, piscina, excursions, sortides en btt, jocs de nit i moltes altres activitats, sempre acompanyats pel nostre equip format per professors del Col·legi, professora nadiua i monitors esportius, tots amb molts anys d’experiència.

Si esteu interessats, podeu assistir a la reunió que tindrà lloc el dijous 7 de març, a les 19h, a la biblioteca del centre, on us explicarem tota mena de detalls sobre les colònies.

A l’enllaç que us adjuntem, podreu veure una selecció de fotografies que mostren algunes de les activitats que es van dur a terme a les colònies de l’estiu passat.

Galeria de fotos