Els alumnes de 4t de primària han participat en el concurs “X(p)rimenta Ciència, càmera i acció!” un concurs escolar de vídeos científics. Aquest concurs estava adreçat a l’alumnat i docents d’educació primària, secundària i batxillerat/cicles formatius, amb l’objectiu de fer un vídeo sobre un experiment científic i saber transmetre el mètode científic d’una forma divulgativa.

Tot l’alumnat de 4t s’ha involucrat buscant els experiments sobre imants, electricitat, mecànica, etc., preparant-se el guió, seguint les indicacions per poder fer un vídeo científic… En total, els alumnes de 4t han fet 6 vídeos en grups i tots s’han presentat al concurs.

En aquesta edició X(p)rimenta 2024 s’hi han presentat 214 vídeos, un total de 751 alumnes de 64 centres educatius de tota Catalunya. I dos vídeos del Col·legi Mare Nostrum han estat seleccionats com a finalistes!

Ara els hi toca esperar el pròxim 28 de maig, que tindrà lloc l’acte de lliurament dels premis i guardons a l’Escola d’Enginyeria de Barcelona de la Universitat Politècnica de Catalunya, i sabran si són guanyadors d’algun premi. Enhorabona a tots i totes per la feina ben feta!