L’aula és l’element més important de l’activitat docent. En ella els nostres alumnes passen la major part del dia. Allí es relacionen amb els companys, es formen com a persones i es preparen per al futur. Per això és important que sigui un espai acollidor i agradable, on els alumnes s’hi trobin a gust.

També ha de ser un espai versàtil, que puguem reorganitzar segons les nostres necessitats, per exemple per treballar en grups col·laboratius. Les parets es converteixen en grans pissarres on dibuixar, embrutar sense por amb els nostres sentiments, experiències i records de les coses que anem aprenent durant el curs. En definitiva, un espai estimulant i dinàmic, ja que, al llarg de tot un curs escolar, succeeixen moltes coses.

Us presentem l’aula de 3r d’ESO. En ella hi romandran algunes de les coses treballades durant aquest curs: excursions i activitats diverses, els nostres projectes solidaris, frases pronunciades per personatges cèlebres i d’altres pensades per nosaltres mateixos, i fins i tot fotos que mostren com hem anat canviant al llarg d’aquests 2 darrers cursos. Desitgem que us agradi, a nosaltres ens encanta!

Galeria de fotos