Esports

Al Col·legi Mare Nostrum fomentem de forma molt especial la pràctica esportiva dels nostres alumnes, per aquest motiu treballem des de diferents vessants per a què tots puguin gaudir d’una gran diversitat d’experiències esportives.
L’ampli entorn natural del Col·legi i les seves pistes esportives, ens donen un gran ventall de possibilitats a l’hora de desenvolupar les diferents activitats que duem a terme.

Blocs d’iniciatives:

► Adquisició de coneixements, habilitats i competències pròpies de l’Àrea d’Educació Física, a l’aire lliure, dins l’horari lectiu.

► Activitats complementàries a Primària, que facilita el Col·legi, a l’horari del migdia: multiesport a primer i segon, en equips mixtes, equips de bàsquet i futbol sala als cicles mitjà i superior que competeixen en les lligues comarcals. Classes de ball per a tota la Primària.

► Activitats complementàries a la ESO, també al migdia: Entrenaments de bàsquet i futbol sala, amb equips que juguen a les lligues comarcals, sortides en bicicleta de muntanya pels entorns que envolten el Col·legi. Classes de teatre.
Tots els dijous es juga un interessant partit de futbol entre professors i alumnes de 3r i 4t d’ESO.

► Participació en les curses de la lliga comarcal de cros, en especial el Cros del Mare Nostrum que ja ha complert tres edicions; trobades de futbol i vòlei platja; caminades per camins rurals que surten de l’escola i porten a la platja llarga i d’altres iniciatives com el tennis taula, les curses d’orientació, etc.

► A principis del mes de juny celebrem la Diada Esportiva del Mare Nostrum, una jornada on esportistes del Col·legi i d’altres Centres, entrenadors, mares i pares, ens reunim per gaudir de la pràctica esportiva i acomiadar la temporada.

► Mitjançant la seva oferta de programa, el Col·legi ofereix a l’alumnat mitjans i recursos per a integrar l’activitat física en la vida quotidiana, establint així una tendència que potencia el seu desenvolupament motriu, la seva capacitat de socialització, l’adquisició d’hàbits saludables regulars i continuats, el sentir-se bé amb el propi cos i la seva integritat com a persones.

► Els esports que es realitzen representen igualment el treball d’uns valors com l’esforç, l’amistat, el respecte i la disciplina. Suposen també entrar dins l’esperit esportiu, el treball en equip, la superació i la il·lusió de realitzar els partits.