Festa de Nadal del Col·legi Mare Nostrum

‘Compartint fem realitat els somnis’va ser el fil conductor de la festa de Nadal d’enguany del Col·legi Mare Nostrum que va tenir lloc el passat diumenge 15 de desembre.
Aquesta jornada festiva va mostrar un tast de les activitats que l’alumnat ha realitzat,i continuarà realitzant durant aquest curs, en un projecte conjunt amb diverses entitats socials que ha permès apropar i fer reflexionar sobre diverses realitats.
Cada curs agermanat amb una entitat van posar en escena una activitat conjunta. Hi va participar tot el Col·legi, des de P3 fins a 4t de l’ESO.
La solidaritat, la implicació social i l’obertura amb la ciutadania, és un dels pilars d’aprenentatge del nostre centre educatiu i aquest acte va voler posar en valor aquesta tasca de sensibilització per compartir-la amb tota la comunitat educativa.
Les entitats següents són les que hi van participar: Musica para salvar vidas, Nàstic Genuine, Fundación El Sueño de la Campana, Univers Penedès, Fundació Vicent Ferrer, Club Vaixell, Associació La Muralla, Una finestra al món (Associació HAMMADA), Flors als Balcons, AFANOC, APPC La Muntanyeta, Residència Sanitas, Grup de Reanimació Cardiopulmonar de Tarragona i Voluntaris.cat, la cooperativa El Far.

El Col·legi Mare Nostrum anima a què aquesta iniciativa sigui un precedent per a què cada cop més l’educació i el compromís siguin un element vertebrador comú.

Galeria de fotos