La setmana passada vam celebrar Santa Cecília al col·legi. Els alumnes de totes les etapes van poder gaudir d’un concert on aquells alumnes de primària i ESO que toquen  instruments van poder, de forma voluntària, interpretar cançons del repertori que estaven treballant.

Vam tenir un record per Pau Casals, ja que es compleixen cinquanta anys de la seva mort, interpretant l’obra ‘El cant dels ocells’, a la que van seguir obres de diferents estils. Va ser una bona oportunitat per a tots per conèixer i veure de prop alguns instruments.

Els alumnes que van participar van ser: Oriol Mestre (guitarra elèctrica), Josep Vives (piano), Amalia Rodríguez (piano), Maria Montoya (violí), Ethel Busquets (piano), Lucía Marcos (guitarra), Clara Corbinos (guitarra elèctrica), Askale Pinel (clarinet), Samuel Marcos (piano), Elena Armora (piano) i Sol Plastino (piano). Algunes de les actuacions les van acompanyar els professors de música del col·legi, Fátima Cantonero (clarinet) i Vicenç Vidiella (violoncel).

Galeria de fotos